dimecres, 19 d’octubre del 2011

ROC D'AZUR 2011
























El d' octubre vam marxa a les 7 del mati amb cotxe direccio frejus - sant raphael.




Cap a la 1 del mig dia vam arriba a frejus prime de tot vam anar al camping de la colombier a deixar totes les boses en el mongalop. Despres vam anar a frejus a la base natura a buscar els dorsals i a mirara la fira , pro la fira estva tancada per que feia molt de vent i les carpes volavent totes i no la van obri.




El dissabte el mati en jofre i la fina es van cadar en el mongalop descansat per que en jofre tenia que corre a les 3 del mig dia . En cambi en jorda i en joan vam anar a donar un volt per la fira ins les 1 de mig dia . Despres vam anar a buscar en jofre i la fina i vam torna cap a la base natura a correr.


En jofre sortia de 4rt fila ,En jofre va sortir i cap a la primera corrva anava del 20 primes des pres eva ficar en el top 10 pro a la segona curva es vantocar en jofre i un altre i van caure vap a les vallas des pres es va tornar axacar i quan anava arranca va vindre un per derrera que no el va beure i sel va endur per devant i van tornar enar el terra. despres es va axacar i finalment va poder arrenca i va comensar a rremunta al final en els ultim 1,5 km va angaxar el dos primes i el ultim quilometre en jofre els va fer un atac i va marcha en solitari cap a la victori de la roc d'azur 2011.




Despres cap a les 5 de la tarde vam fer entrega de premis



El diumenge li tocava corre en jorda a la curse vona on correvian els grands noms internacionals com : morits milats - bmc , cristops sauser - spesialized , burry stander - spesialized , marco aurelio fontana - cannondale, nino shuter , florian vogel - scott , mattias flukinger - treck etc.



La surtida va ser espactacular vam surtitr a fondo vaig traga una pila de pols , el recurregut tenia uns 57km vaig terda 3h: 30min a 1 h 10 minuts del primer elit de la general.


Vaig cadar el 385 de la general i 56 de la meva categoria sub 23.


Despres de corre vam anar acaba de mira la fira.






















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada