diumenge, 28 de març del 2010

open tactic trofeu caixa girona fornells
























































Avui em anat a corre en el open tactic trofeu caixa girona fornells de la selva.


El circuit de fornells era molt similar el de any passat i rabirat com sempre.


Els primers de surti an sigut els benjamins que i corria l'oriol roure que a surtit a fondu i s'en a ant sol com un mosol el que cadava de cursa i creua la linea de meta en sulitari.


El segon de corre a sigut en jofre i l'ivan labrador. En jofre a surtit a fondu pro a tingut un problema que se li a anganxat a la roda un contrincan que no a pogut deixa que era la magda duran hi ha agut un moment que la magda a adelantat en jofre i en jofre ja astava cagat pro el final en jofre la tornat adelentar i an arribat junts a meta.


L'ivant labrador a cadat 11è alavi.


En la volta llarga els primers de corre an sidut els elit i sub23 que i corria em jorda cullell e surtit a fondu i a la primera curva me colucat primer de la carrera i despres e anat perdent posicions fins acabar 26è de la general i 6è sub23.


Els segons de surti an sigut els m30 que hi corrien en joan roure i l'anton moya en joan a cadat en 27è posicio i l'anton moya a cadat 7è posicio m30.


L'ultim de corre a sigut hector labrador que a tingut problemes mecanics i el final a cadat en la pocisio 7è en la categoria cadet.


La proxima carrera sera el dia 11 d'abril a vilajuiga.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada