diumenge, 19 de setembre del 2010

copa catalana calaf
















Avui en jordà i en mendoza a corra la cursa que es feia a calaf i que puntuava per la copa catalana internacional de btt.


El circuit era com el de altres anys molt rapit i pla i no gaire tecnic, pro aquest any estava un pel enfangat.

Avui surtia de la tercera fila de la parrilla e surtit a tope fins arriba a davande tot el grup, pro a la que em surtit del poble i em agafat la sorra ja sa envalat la carrera el final de la primera volta anava en un segon grup, pro cap el final de la segona mandeixat i me cadat sol a uns 20 segons del grup on rodava que hi havien en viñas,collados etc. E intentat torna a contacta pro no els agafa i el final mat acabat deixant.

A la tercera volta man atrapat el grup que veniar per derrera que eran oriol, codiñac, oscar etc, mi e intentat enganxa pro e dorat mitge volt despres man deixat cap el final de la tercera volta e atrpat a oscar saviote que el tenia a davant mi e enganxat a la roda pro a la 4rt volta ma deixat.

El final e cadat 30 de la general i 5e sub 21.

Per la part d'en mendo a la primera volta a caigut i sa retirat per que li feia mal el ingle.

Ara fins la proxima cursa que sera el diumenge 3 d'octubre a montjuic (barcelona) la ultima prova puntuable per la copa catalana internacional de btt.

divendres, 17 de setembre del 2010

segona part de la temporada


Aquet cap de setmana torna arrenca la segona part de la temporada.

Diumenge copa catalana calaf hi anirem en jorda cullell i albert mendoza a donaru tot i deixarem el club ciclista farners a dalt de tot.

diumenge, 5 de setembre del 2010

hermida campio del mon







ahir dissabte 4 de setembre jose antonio hermida es va proclamar campio del mon a la localitata canadeca de mont saint anne.


jose antonio hermida que ahir va fer un carreron va avantaga am 29segons el 2on classificat que va ser el de republica chezc jaroslav kulhavy i amb 1:10 el sub africa burry stander.


felicitats campio!!!!!